Jonathan Vander Elst

Campagneverantwoordelijke

Met een hart en verlangen voor de stad vond Jonathan al snel zijn weg naar N-VA District Antwerpen.

Geboren in Vilvoorde verhuisde hij al snel richting de Vlaamse hoofdstad. Via Machelen, Londerzeel en Aartselaar belandde hij eindelijk in het beloofde land, Antwerpen. Al 9 jaar woont hij ondertussen in 2000 (The City) in één van de meest toeristische gebieden in Antwerpen, namelijk het Hendrik Conscienceplein. Wat een luxe zeg. 

Momenteel is hij tewerkgesteld als maatschappelijk werker bij de stad Antwerpen en studeert hij psychologie. Met een achtergrond in de sociale sector heeft hij een passie voor verschillende sociale projecten. Zo zet hij zich in voor de LGBTQ+ gemeenschap en leert hij jongeren spelenderwijs met hun budget omgaan. 

Jonathan zal ons team vervoegen als kersverse campagneverantwoordelijke en hij is tevens secretaris bij jong N-VA district Antwerpen.

De kracht van Jonathan is om kritisch naar zaken te kijken. Hij heeft geen moeite om 'outside the box' te denken en komt vaak met creatieve ideeën en oplossingen. 

Hij houdt ervan om na te denken over complexe vraagstukken en daarvan de diepgewortelde mechanismes bloot te leggen en te analyseren. Een echte 'problem solver' dus.

Ondanks zijn liefde voor 'exploration' en metropolen keert hij altijd graag terug naar de Antwerpse koekenstad. Hij ziet Antwerpen als een stad vol met potentie en hoopt Antwerpen binnenkort als een wereldstad te aanschouwen. Projecten zoals de vernieuwing van de Boerentoren, de Scheldebrug tussen Linkeroever en Nieuw-Zuid, de tuinstraat in De Lange Ridderstraat, de waterbus, de overkapping van de ring, ect vindt hij helemaal geweldig. Antwerpen in volle glorie zien is wat hem echt blij maakt.

Begrippen zoals denken, durven en doen is wat hem naar onze partij bracht.

Progressief realisme met een Vlaams karakter is wat hij nastreeft, maar alle ideologie opzij gezet vindt hij gefundeerde wetenschap met vakexpertise hetgeen wat echt telt.