Nieuwjaarsboodschap 2023: een veilige haven

Op 27 december 2022, over deze onderwerpen: District Antwerpen

Beste N-VA lid,

We treden een nieuw jaar in. Dat is fijn want van het oude werden we niet zo gelukkig. Na de corona-pandemie kwamen de oorlog in Oekraïne en de energiecrisis. Onze steun gaat uit naar de slachtoffers van deze brutale oorlog. 

Dichter bij huis denken we vooral aan de schaamte waarin dit land leeft. België kende dezelfde problemen als de andere Europese landen en toch zijn we plots de slechtste leerling van de klas. België is de rode lantaarn wat betreft begrotings- en economische cijfers. Hoe beschamend is dat? Een staatssecretaris Begroting die de waarheid zegt, wordt de mond gesnoerd? Een partijvoorzitter zet het op een lopen voor een cameraploeg? En dankzij de Vivaldi-partijen ziet het er naar uit dat er een gebrek aan elektriciteit zal zijn.  

Dan vertrouwen we liever op de werkers binnen onze partij. Dank aan het puike werk vanuit onze afdeling van Peter De Roover die de fractie in het federaal parlement perfect leidt en Michael Freilich die de fraude met mondmaskers en met Bpost blootlegt en opvolgt. 

Dank aan de sterke ploeg van Vlaamse ministers die tonen wat echt beleid voeren is en dat met een gezonde begroting. En met eerste gedeputeerde Luk Lemmens voor de provincie en als voorzitter van het heropende KMSKA kunnen we enkel fier zijn op onze afdeling.

Als je de schulden ziet van andere steden, laat je dan niets wijsmaken over de besparing in cultuur in Antwerpen. De N-VA bestuurt als een goed huisvader, verlaagt de schulden en investeert nog steeds enorm. Schepen van Financiën Koen Kennis kijkt daarop toe. 

Ondertussen fuseerde onze haven onder leiding van Annick De Ridder. De haven kan nu enkel nog groeien. Onder haar toezicht wordt onze Koekenstad ook veel mooier en groener! Els Van Doesburg zorgt voor de zachtere kant. Zij leidt de sociale woonzorg en de ziekenhuizen doorheen de crisissen.

In ons district zorgen burgemeester Paul Cordy en schepen Charlie Van Leuffel met hun perfect beleid ervoor dat de oppositie heel stilletjes is. 

Je bent als Antwerpenaar en als Vlaming in goede handen. De N-VA is een veilige haven. Om dat te blijven, hebben we ook jouw hulp nodig. Versterk ons. Neem contact met ons op en help mee. Vertel aan buren, vrienden, kennissen en collega’s wie we zijn en waarom je trots bent om lid te zijn van onze partij. 

Ik wens je daarom voor 2023 een veilige haven en veel rust in je leven. 

Zien we elkaar op ons nationaal nieuwjaarsfeest 14 januari in Nekkerhal?

Bart Steyaert - voorzitter N-VA district Antwerpen

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is