Schrijf je in voor onze jaarlijkse BBQ met Zuhal Demir

Op 9 juni 2022

Kom op zaterdag 17 september vanaf 16u gezellig nazomeren tijdens onze jaarlijkse barbecue aan het scoutinggebouw De Karakol op Linkeroever. 

Het bestuur van N-VA District Antwerpen zorgt voor een welkomstdrankje, spel en plezier voor de kinderen en een gezellige sfeer voor jong en oud. Een traiteur voorziet een smaakvol menu voor volwassenen aan 30 euro en voor de jongsten tot 12 jaar slechts 15 euro. Zo kan u als gezin genieten van onze jaarlijkse barbecue met vlees, vis of vegetarische alternatieven op de grill, tot de laatste zak kolen op is.

Oosterweel, PFOS, stikstof, droogte, ... Onderwerpen die jullie ongetwijfeld bekend in de oren klinken. Onderwerpen die eveneens behoren tot de dagelijkse uitdagingen van Zuhal Demir, Vlaams minister van Justitie en Handhaving, Omgeving, Energie en Toerisme, maar veel belangrijker natuurlijk ook gewezen districtsburgemeester van Antwerpen. We zijn dan ook fier haar te mogen verwelkomen als eregast voor het apéro-moment rond 18u00. Wees er dus zeker bij!

Vervolledig je bestelling via deze link met inschrijvingsformulier vóór zondag 11 september 2022. Je betaalt via een overschrijving op het bankrekeningnummer van N-VA District Antwerpen BE46 3632 2223 6336 met vermelding van BBQ22 + voor- en achternaam. Je bestelling is uiteraard geldig nadat we je betaling ontvangen.

Wil je graag iemand meenemen, maar deze persoon is nog geen lid? Geen probleem. Sympathisanten zijn eveneens welkom op onze barbecue. Willen ze voordien lid worden? Graag! Stuur dan snel een mailtje met de gegevens naar onze ledenverantwoordelijke rene.timmermans [at] n-va.be (subject: Lidmaatschap) . Op de BBQ zelf kan dat uiteraard ook! We zorgen spoedig voor de activatie van het lidmaatschap. 

Wij kijken ernaar uit om jullie terug te zien en naar jullie vakantieavonturen te luisteren. Maak er ondertussen een onvergetelijke zomer van!

Het bestuur N-VA district Antwerpen

 

Adres: jaarlijkse BBQ in De Karakol 
21ste Scouting Linkeroever
Gloriantlaan 2A, 2050 Antwerpen

Verloop van zaterdag 17/09
< 16u aanvang event
< 18u apéro met gastvrouw Zuhal Demir + gevolgd door BBQ
< 23u einde tbc, hou rekening met het openbaar vervoer naar rechteroever

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is