N-VA wil nieuw park aan Sint-Annastrand

Op 18 augustus 2012

De partij van lijsttrekster Zuhal Demir wil de recreatieve zone op Linkeroever uitbreiden, zodat privé-investeerders aangetrokken kunnen worden. De N-VA stelt ook voor om aan het Sint-Annastrand een 'Prater Park' aan te leggen.

Deze actiepunten heeft de partij gisteren gelanceerd bij de voorstelling van de kandidatenlijst voor het district Antwerpen.

De lijst in het district Antwerpen zal worden getrokken door federaal volksvertegenwoordigerZuhal Demir, een advocate van Turkse origine. De tweede plaats op de lijst is voor Paul Cordy, een personeelslid van de Universiteit Antwerpen. De derde plaats wordt ingenomen door Marita Wuyts, die al enige bekendheid geniet als voorzitster van de bewonersgroep Helo op Linkeroever. De lijst wordt geduwd door schepen Ludo Van Campenhout. Marco Laenens, die samen met Van Campenhout uit de Open VLD stapte, duwt de lijst op de eerste kolom. De beroemde en beruchte strafpleiter Vic Van Aelst, trekt de tweede kolom van de lijst.

Zuhal Demir noemt de districtslijst 'sterk' en 'evenwichtig'. 'De lijst is een afspiegeling van het district Antwerpen. "We hebben er sterk op gelet dat alle wijken uit het district een kandidaat hebben, zodat we weten wat er bij de burger leeft."

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is