Sinterkaas- en Zwarte Bieravond

3 december 2022 - 19:00

Onze brief aan Sinterklaas zit op de post richting Spanje. Omdat we ook dit jaar weer allemaal brave en nieuwe leden hebben, organiseert N-VA district Antwerpen wegens groot succes wederom een Sinterkaas-en Zwarte Bieravond.

We verwachten je op zaterdag 3 december om 19 uur in de sprookjesachtige, historische kelder van Exspecto (Sint-Andrieskerk - Waaistraat). 

Wij bieden u een aperitief, drie degustatieglazen geselecteerde bieren van de Antwerpse brouwerij Cabardouche en een heerlijk kaasbuffet (met brood en het gebruikelijke garnituur, noten, fruit...). Dit alles voor 27 euro per persoon (13 euro voor kinderen). Optioneel serveren we voor 2 euro extra als dessert een potje rijstpap met bruine suiker. Uiteraard voorzien we ook de mogelijkheid om een vlees- of glutenvrije/vegan schotel te bestellen. Aan de toog kan u ook wijn of frisdranken verkrijgen. 

Wie weet komt de Sint ook nog langs. Reken er maar op!

Vervolledig hier alvast jouw inschrijvingsformulier.

Opgelet, jouw inschrijving is pas definitief na betaling op het bankrekeningnummer BE46 3632 2223 6336 met vermelding van KB22 en je aantal deelnemers