BBQ met Assita Kanko op 23 juni

23 juni 2019 - 12:00

Beste N-VA-lid,

Kom samen met uw vrienden en familie naar onze jaarlijkse barbecue op zondag 23 juni om 12 uur. U wordt verwacht in de Regatta Beach Club op Linkeroever (Katwilgweg 1-3 in Antwerpen).

U geniet van een aperitief en een boeiende toespraak van Assita Kanko. Zij werd op 26 mei verkozen als Europees Parlementslid voor onze partij. Om 13.30 uur schuift u mee aan tafel voor een heerlijke barbecue.
Maak snel uw menukeuze (vlees, vegetarisch of kindermenu) via deze link en schrijf meteen in. Voor slechts 2 euro extra geniet u na de barbecue van een lekker dessert.

Gelieve tijdig jouw overschrijving te regelen met vermelding van jouw naam en gekozen items (BE70 9731 1273 2525).

Wie nadien zin heeft in een sportieve uitdaging kan tussen 15.40 en 17 uur wakeboarden met Annick De Ridder en Ludo Van Campenhout. Reserveer snel uw plaats via www.wakeupcable.be en zeg erbij dat u deel uitmaakt van de groep ‘N-VA District Antwerpen’.

Wij hopen u talrijk te mogen verwelkomen!


Met vriendelijke groet,

Het bestuur van N-VA District Antwerpen

Adres: 

Regatta Beach Club

Katwilgweg 1-3 in Antwerpen

De Regatta Beach Club is bereikbaar met trams 3, 5, 9 en 15, afstappen aan halte P+R Linkeroever. Vanaf daar is het 1,8 kilometer wandelen. Kunt u deze afstand niet stappen? Dan zorgen we voor aangepast vervoer. Gelieve ons hierover zo snel mogelijk te contacteren.

Wie met de auto komt, kan gratis parkeren aan P+R Linkeroever of de parking van de Regatta Beach Club.