Bart De Wever in gesprek met Mark Elchardus (nieuwe locatie Provinciehuis wegens groot succes)

16 oktober 2022 - 11:00

OPGELET! WIJZIGING VAN LOCATIE: nieuwe zaal Provinciehuis Antwerpen (adres: Kon. Elisabethei 22, aan het Albertpark)

Wegens groot succes zal Antwerps burgemeester en N-VA-voorzitter Bart De Wever op 16 oktober in gesprek met hoogleraar sociologie aan de VUB Mark Elchardus op een nieuwe locatie Provinciehuis Antwerpen, Kon. Elisabethei 22, gelegen aan het Albertpark. Beiden schreven in de tijdspanne van twee jaar een boek over soortgelijke fundamentele kwesties: De Wever schreef “Over identiteit” in 2019 en Elchardus “Reset. Over identiteit, gemeenschap en democratie”, uitgegeven door Ertsberg onder goedkeurend oog van Karl Drabbe, kwam vorig jaar in de betere boekhandel terecht. We hebben onze voorzitter slechts weinig zo breed weten glimlachen als op De Afspraak Op Vrijdag van 22 april van dit jaar, waar Mark Elchardus ook aanwezig was.

We breien dan ook graag een vervolg aan deze boeiende uitwisseling op zondag 16 oktober om 11 uur ’s ochtends in het Provinciehuis van Antwerpen, Kon. Elisabethei 22, gelegen aan het Albertpark - (dus niet meer in Why Waai). Inschrijven is verplicht en kan u kosteloos via deze link. Het boek "Reset. Over identiteit, gemeenschap en democratie" kan u zich ter plekke aanschaffen en laten signeren.

Op het laatste moment andere plannen? Dat kan gebeuren, maar laat u het ons zeker weten door een mail te sturen naar bart.steyaert [at] n-va.be. Tot dan!